TOP
Image Alt

Fun Verhuur Reeuwijk

Boek nu eenvoudig online!

Fun Verhuur Reeuwijk

Fun Verhuur Reeuwijk – Elke dag is Fun!

Een boot of kano huren? Fun Verhuur Reeuwijk maakt het mogelijk! Via ons online reserveringssysteem kun je zeer gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Kies direct wat jij wilt huren.

Boek nu eenvoudig online!

Fun Verhuur Reeuwijk – De verhuur specialist in Reeuwijk

Momenteel hebben wij meerdere boten, kano’s en Sups in de verhuur. Via ons online reserveringssysteem kun je gemakkelijk een afspraak maken. Geniet op het strandje aan de Reeuwijkse Plassen, ontdek de natuurpolders en geniet van de mooiste vaarroutes. Je bent welkom!

Waar zijn jullie gevestigd?

Onze vestiging is centraal gevestigd in Reeuwijk op het industrie terrein de Zoutman. Het exacte adres is: Van leeuwenhoekstraat 8a in Reeuwijk. Ons pand is direct naast het pand van Scooter Centrum Reeuwijk. Start je met een boot, kano of Sup? Ons pand heeft een directe vaar verbinding met de Reeuwijks Plassen.

Kan ik naar jullie toe lopen vanuit vakantiepark Landal de Reeuwijkse Plassen?

Onze vestiging is vlak bij Landal. Trek je je wandelschoenen aan en kom je lopend? Dit is ongeveer 20-30 minuten. Kom je met de auto of op de fiets? Dan ben je er binnen 15 minuten. Lekker dichtbij en je bent van harte welkom.

Kunnen wij ook langskomen met grote groepen?

Wij zijn gespecialiseerd in arrangementen en bedrijfsuitjes. Met een grote groep varen of met de kano’s het water op? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden verschillen met seizoen. Vandaar dat wij gebruik maken van een online reserveringssysteem. Hier kun je ten alle tijden de beschikbaarheid en start en/of inlevertijden zien.

Op welke manieren kan ik een afspraak maken?

Wij adviseren om gebruik te maken van ons online reserveringssysteem. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of per email een boeking te doen.

Fun Verhuur Reeuwijk – Elke dag is fun!

Corina Lorse
Corina Lorse
16/06/2023
Onze 1e keer boot huren met onze kinderen was geweldig! Dit gaan we zeker vaker doen! De kinderen vonden het heel leuk en we waren ook zeer tevreden over fun verhuur en de medewerker die ons alles netjes heeft uitgelegd. Erg vriendelijk!
Belinda Sunnotel-van Rijn
Belinda Sunnotel-van Rijn
13/06/2023
Geweldig ervaring, fijn geholpen en leuke routekaart
Diana De Rijke
Diana De Rijke
07/06/2023
Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg over de route, heerlijk weer. Ook het boeken vooraf ging heel gemakkelijk. De prijs was prima, we hoefden geen borg te betalen, wat het allemaal erg plezierig maakte. Voor herhaling vatbaar!
Not 2 Much In- en verkoop computerapparatuur
Not 2 Much In- en verkoop computerapparatuur
05/06/2023
Heerlijk gevaren. Goede uitleg door vriendelijke jongeman. We komen snel weer terug.
Margaux Poullard
Margaux Poullard
08/05/2023
Genial ! Tout était prêt à notre arrivée et nous avons été accueillis par Jaap qui a pris le temps de tout nous expliquer (dans son meilleur français !) Nous avons fait un très beau tour dans les environs de Reeuwijk, magnifique coin de verdure néerlandais, avec en prime un superbe coucher de soleil ! Dankje !! :-)
Pieter van Os
Pieter van Os
08/05/2023
Top dagje gevaren in Reeuwijk en ook erg goed geholpen bij de verhuur. Met de reserve accu erbij konden we makkelijk 5 uur varen met 6 personen en voor slechts 10 euro erbij hadden we een koelbox met ijs om onze groene vrienden cool te houden.
FS
FS
05/05/2023
Gister met het gezin een bootje gehuurd. Boot stond netjes klaar en met duidelijke instructies konden we heerlijk varen. We hebben genoten en komen zeker weer terug. Dank je wel Fun Verhuur!
Brenda Veen
Brenda Veen
02/09/2022
Je word goed op weg geholpen, bootjes zijn makkelijk te bedienen, en je ben snel op de Reeuwijkse Plassen. We hebben een leuke dag gehad en komen zeker nog een keer terug!!
You don't have permission to register